Laurent tassel

Chefskonditor & ägare

Laurent Tassel är utbildad fransk konditor och kock med rötterna i den franska matkulturen. Laurent har arbetat i Paris på flera stjärnkrogar och därefter i den västindiska övärlden, bland annat på ön St. Barthélemy. Han kom till Sverige på 80-talet och det var på Restaurang L´Escargot i Stockholm som Laurent kunde få utlopp för sina kunskaper inom Chocolaterie och Patisserie.

Laurent tog plats som konditor i det svenska kocklandslaget 1992 - 1996 som vann OS-guld i Berlin.

2000 blev Laurent invald i Relais Desserts.

20160119_153929.jpg

birgitta Tassel

Butikschef & ägare

Birgitta är utbildad kock och konditor och driver den nya butiken och kaféet tillsammans med dottern Alice. Birgitta skulpterar även i choklad. Och i butiken kan ni se några av hennes alster.

i familjeföretaget arbetar även äldsta sonen Simon som konditor i produktionen tillsammans med Laurent och övriga anställda. 

 

 

2016-02-17 11.32.38.jpg
DSC_1322.jpg
DSC_1288.jpg
2015-05-09 14.36.22.jpg
IMG_20150321_181203.jpg
DSC_1338.jpg
IMG_4431.jpg
DSC_1234.jpg